Wie zijn we

W de Mooij BV

Groothandelsmarkt 170

3044 HG Rotterdam

Ons site adres is: https://www.mooijquality.nl

Welke gegevens gebruiken we

Naam

Adres

Mail adres

Telefoonnummer

KVK Nummer

BTW Nummer

Waar gebruiken we deze gegevens voor

We gebruiken uw gegevens om onze webshop zo gebruikers vriendelijk te maken, om u prijsaanbiedingen te doen en om onze zakelijke relaties te onderhouden.

Met wie we je gegevens delen

Uw gegevens worden niet gedeeld met andere bedrijven als noodzakelijk voor het goed functioneren van de site en webshop.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Door W de Mooij BV verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals bij wet is bepaald.

Toepasselijk recht

Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de woonplaats/vestigingsplaats van W de Mooij BV is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we je gegevens naartoe sturen

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Contact

Indien u vragen heeft met betrekking tot boven genoemde onderwerpen kunt u contact opnemen met

Dave Verhoeven

Mail Dave@mooijquality.nl

Mobiel 0630642873